lauantai 30. elokuuta 2008

Kenkäkaapin siivous

Kuten olen joskus vuonna yks ja kaks kertonutkin, jäi Turkuun sieltä keväällä lähtiessäni aikamoinen kasa vaatteita ja kenkiä ja ties mitä romua. Mun kenkäkasat ovat kertyneet vuosien varrella (siksi mukana on jotain vuoden 2000 mallia oleviakin, I bet), koska en osaa heittää mitään muuta kuin täysin hajonneita pareja roskiin. Nyt otin asiakseni raivata lisää tilaa uusille kengilleni (joista Convet eivät ole Turussakaan, missä ne voi olla?) ja siksi heittää muutaman parin uunista ulos. Koska en jaksa näitä minnekään kirpparille raijaa, voivat pikkusiskot (ja kaikki, jota nää nyt kiinnostaa) ottaa pikimmiten yhteyttä, jos joku pari kelpaa kenkäkaappiin.
Photobucket
Noi mustat kiiltonahkaiset, jotka on toisessa kuvassa mun jalassa, on ainoat kengät näistä, joilla on tunnearvoa. Ostin ne joskus aikoja sitten Tokiosta ja vaikka niiden kitten heel-korkojen korkolaput ovatkin jo aikaa sitten irronneet ja korot tuhoutuneet osittain, olen säilyttänyt niitä kaapissani.

Toinen pari, jonka roskiin heittäminen kirpaisee, on noi Ellokselta viime vuonna (?) tilatut harmaat kiilto"nahka"korkkarit. Ne kun ovat yhden koon liian isot eli 37 ja olin liian laiska palauttaakseni. Käytin niitä kerran nilkannyrjähdysriskistä huolimatta, mutta eipä oo tullut pidettyä toiste. Se kompastelu oli varmaan yhtä tuskallista katsella kuin toteuttaa.

Muut voivat lähteä vapaasti, vaikka mukana on Clarksit ja Le Coq Sportif'kin (tää oli muka joku "siisti" merkki joskus?).

No mut, mä meen pyörähtämään pitkästä aikaa Turun keskustassa nyt.

13 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut noiden harmaiden korkkareiden kanssa puoli- tai kokopohjallisia? Niillä saattaisit saada kengistä sopivankokoiset :)

  VastaaPoista
 2. toinen vaihtoehto mitä vois myös kokeilla on ommella nätistä leveähköstä mustasta kuminauhasta "lenkki" jonka vois pujottaa niin että se näyttäis jalkapöydän päällä olevalta remmiltä? tai jos suutarilla vois ommeluttaa niihin remmit tms..

  huonosti selitetty ja ehkä hieman utopinen idea ;) mutta ei noin kivoja korkkareita kiertoon kannata laittaa!

  ja voisihan noista tehdä "sukkakorkkarit" jos haluaa lähteä siihen korkkarit+sukat menoon :)

  hmm..tää lähtee nyt vähän innostus hakoteille ideoinensa..heh

  VastaaPoista
 3. Voi harmi, että on väärä koko, sillä nuo harmaat korkkarit olisivat olleet juuri mieleeni! =P

  VastaaPoista
 4. chic: En ole kokeillut, kiitos vinkistä! Nuo ovat kyllä niin isot valitettavasti, ettei siinä pohjalliset auta... :( Hyvä että muistutit, mulla on joku vähän iso pari tuolla kaapissa..

  kitty kat: Kiitos sullekkin vinkeistä! :) Toi kuminauhajuttu vois toimia tietty, jos olisivat sillein "vähän isot", mutta kun noi ovat tosiaan sellaiset, että kantapään ja kengän takaosan väliin mahtuu kaksi sormea, niin ei... :( Ja joo, sukkakorkkarijuttuakin mä testailin tuolla jossain aikaisemmissa postauksissa, mutta nää vaatis jotkun villasukat! :D

  ragdoll: Voi harmi!! Mieluummin tietty olisin antanut kengät pois kuin heitän roskiin.. :)

  VastaaPoista
 5. Ei käyttökelpoinen tavara kuulu roskiin, heivaa vaikka UFFin (tai vastaavan) keräyslaatikkoon.

  VastaaPoista
 6. seireeni: Äh, mä ajattelin jos pikkusiskot suostuisi ottamaan ne, mut jos ei, niin kai voisi etsiä myös keräyslaatikon noille! :) (Hyvä että kerroit, mulle ei olis tullut edes mieleen... :P)

  VastaaPoista
 7. Paljonko pyytäisit niistä kengistä? Näyttää olevan hyvässä kunnossa. Voisin kokeilla laittaa paksut geelipohjalliset, jos toisi tukea. =)) On ne sen verran nätit.

  VastaaPoista
 8. Ragdoll: Öö, en oikein tiedä, mikä olisi sopiva? :) Joku 3e+ postari? Minkä kokoinen jalka sulla on? Jos sulla on nimittäin 36 niin kuin mulla, niin ne ovat superisot.. Voin lähettää vaikka maililla sulle lisää kuvia, jos haluat ne. Mun kun ei tule käytettyä :)

  VastaaPoista
 9. Oih! Ne kiiltonahkaiset teräväkärkiset mustat! Paljonko pyydät niistä? Tuollaisia olen himonnut niin pitkään!

  VastaaPoista
 10. voi harmi. onko ne ihan täysin käyttökelvottomat tuhoutuneine korkoineen? onko edes suutarista avuksi?

  VastaaPoista
 11. kella: Valitettavasti ne ovat aivan hajalla... :( Laiskana en mennyt tarpeeksi aikaisin suutarille, joten nyt en kehtaisi edes antaa niitä kenellekkään (korkoraudat paistaa :P)!

  VastaaPoista
 12. Juu, saappaissa käytän yleensä kokoa 37, että mahtuu paksu sukka matkaan,mutta avokkaissa 36. Mä niin elättelin toiveita,että jos ne sattuisivat istumaan jalassa.;D
  Useimmista kaupoista on aina 36 koko loppu, joten avokkaiden osto jää usein vähemmälle.

  VastaaPoista
 13. ragdoll: Voi hitsi, en nimittäin voi suositella 36-jalkaiselle, ne on melkein 38-tavaraa varmaan :P

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.