perjantai 15. elokuuta 2008

Hinta-laatu?

Jos maksaa n. 700 e designerlaukusta, luulisi saavansa hyvää laatua kaupan päälle. Miu Miu ei ilmeisesti ole kuullut yleisön tällaisesta olettamuksesta... 

Photobucket
Kuvassa on mustavalkoinen päällä, mut kyseessä on siis se beige Miuskani, josta Miu Miu-merkin M-kirjain päätti sitten irrota.
Louis Vuittoneiden laadusta on oltu jo pitkään monta mieltä, mutta että Pradan pikkusiskokin. Paljonko laukusta täytyy maksaa saadakseen hyvää??
PS. Mä vasta harjoittelen, älkää ihmetelkö noita kuvan kohdistuksia...

7 kommenttia:

 1. no toi on kyllä jo aika p*rseestä, sitä nimenomaan ostaa merkin lisäksi laatua, jos latoo tiskiin satasia eikä kymppejä!

  VastaaPoista
 2. Hui onpa kumma! Oma miumiuni on kestänyt ihan hyvin, tosin mokkanahka olisi kannattanut käsitellä ennen sateeseen viemistä... siitä pinta on hieman kärsinyt ;/

  VastaaPoista
 3. tuosta kannattaa ottaa yhteyttä sinne mistä ostettu, tuskinpa ton tasoinen merkki kuitenkaan tahtoo jättää jälkeensä tyytymättömiä asiakkaita :) saatat saada uuden tilalle ja vielä jotain hyvitystäkin tms..

  VastaaPoista
 4. Voi ei!:(

  Luin pari viikkoa sitten yhdestä ruotsalaisesta blogista että hänen miu miu laukku oli ollut melko huono laatuinen että en tiedä sitten jos se pitää paikkaansa ainakin toivon että ei pitäisi!:)

  VastaaPoista
 5. nelliina: No niinpä, eikös designerlaukun tulisi olla sellainen äidiltä tyttärelle-juttu... :)

  jenni!: Joo, ei mullakaan ole edellisen Miu Miun kanssa ollut mitään, mutta nyt.. Mäkin opin samalla tavalla kantapään kautta, et laukku täytyy suojata :D

  kitty kat: Täytyy kyllä tehdä ainakin valitus, tiedä sitten viitsivätkö korvata mitään. Kauppa käy varmaan ilman munkin rahojani :)

  äppelblom: Joo, mäkin luin jostain ruotsalaisesta jokun aika sitten jotain Miu Miun huonosta laadusta, mut pyörittelin silmiäni. Ehkä olis pitänyt ottaa todesta? :/ Ei mulla tosin muiden Miu Miu-tavaroiden kanssa ole tällaista käynyt.

  VastaaPoista
 6. Kannattaa lukea sellainen kirja kuin Deluxe:how luxury lost it's lustre, kirjoittajana Dana Thomas. Tämäntyyppisten laukkujen voittomarginaali on sen verran suuri, bisnesmiesten hyväksi. Laukkujen tekemiskustannukset ovat yllättävän halvat loppuhintaan verrattuna, tyyliin kymmenkertaiset.

  Ja niin, mun lasithan on Clubmastersit :D linsseilä vaan.

  VastaaPoista
 7. indie: Täytyy käydä lainaamassa, kun muutenkin osoitan sen verran mielenkiintoa brändejä kohtaan. Kiitos vinkistä!
  Sun lasit on aivan äärettömän makeat, t: kateellinen :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.