torstai 21. elokuuta 2008

Haaste

Sugar Kanelta saatu haaste aiheesta "Minä miehenä?" (äikän aine, anyone? ;))

No, itse asiassa olen joskus haaveillut olevani poika, sillä se olisi niin helppoa olla tyylikäs. Tyttöjen täytyy pohtia korut, laukku, meikit, hameet, hiuspanta ja ties mitkä muut matchaavaksi kokonaisuudeksi - kun taas pojat kiskaisevat sen collegen ja vähän trendikkäämmät farkut jalkaan ja ovat hot. Poikana olisi voinut vain käydä hakemassa yhden trendikkään paidan kaupasta ja tsekata, miten Beckham tänään hiukset vääntää, niin kaikki tytöt olisivat olleet perässä.
Ehkä tästä katkeransävytteisestä teinimiettelöstäni voi päätellä vain sen, että tosiaan asuin pahimmat nuoruusvuoteni tuppukyläisellä paikkakunnalla.

Nykyään se ei edes päde. Myös miesten on mietittävä accessoiresit valmiiksi, oli sitten kyse vyöstä, henkseleistä tai vaikka hatusta. Tässäkin ollaan tasa-arvoistuttu, huraa!

Poikana olisin trendifriikki, kuten nykyäänkin. Haaveilisin pettämättömästä tyylitajusta ja kuolaisin katumuotisivustojen asuja. Pukeutuisin rennosti ruutupaitaan ja nörttilaseihin, kuuntelisin jotain uskottavaa indiepoppia (koska en olisi ehtinyt omistaa koko elämääni asusteille, täyttäisin tyhjiön musiikkiin friikahtamalla) ja soittelisin joskus haaveellisesti kitaraa. Olisin aatteen mies, jääräpäinen ja omistautuva. En ehkä opiskelisi mitään, en olisi ikinä ainakaan hakenut nykyiseen opiskelupaikkaani.
Yksi asuistani realisoituisi jotenkin näin.Ps. mulla ei olis ees ton vertaa lihaksia.

kuva: Stockholm Streetstyle

2 kommenttia:

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.