maanantai 25. elokuuta 2008

Eilisen sovitukset ja shoppaukset

Nyt on luvassa laadukkaita kuvia H&M:n sovituskopista! Kävin eilen siis nopeasti pyörähtämässä kaupungilla - lähinnä HenkkaMaukassa ja syömässä. Sovittelin tällaisia, värimaailmaani hyvin istuvia, vaatteita. Etsin oikeastaan mekkoa eilisen konserttiin, mutta kuten kerroin, niin loppujen lopuksi ilmestyin sinne alkukesän suosikkimekko päälläni.
Tässä sovitetut vaatteet. Hyvin on pysynyt sama poseerausasento :D
Photobucket
Tuota raitapaitaa olen etsinyt jo kauan -ja nyt kun sen löysin, se jäi kaupan rekkiin roikkumaan. Joskus loputon haluaminen on hauskempaa kuin ostaminen? Ja hei nuo lilat kaulukset näkyvät alla olevasta paidasta, eivätkä kuulu tuohon :)

Musta mekko oli pakko raahata sovituskoppiin topattujen olkapäiden takia. Näin joskus catwalk-kuvia katsellessani Maison Martin Margielan ready-to-wear Fall/Winter 2008 -näytöksessä ylikorostettuja olkapäitä ja ajattelin niiden sopivan nahkaa-vetoketjua-saapasta -lookin seuraksi. Ikävä kyllä mulla on jo muutenkin leveähköt hartiat, joten toppauksien tuoma muutos asiaan oli aika huomaamatonta. Jollakin sirommalla tytöllä toimisi!

Tässä sitten realisoituneet ostokset (voiko näin edes sanoa...?)
Photobucket
Photobucket
En jotenkin pystynyt vastustamaan puuteriroosaa paitaa (ylemmässä kuvassa tuo melkein valkoinen!), jossa oli söpöt rypytykset olkapäissä. Täytyyhän se olkapäätrendi nyt jotenkin toteuttaa ;). Puuteriroosa on mielestäni hyväksyttävä väri pienissä määrin. Piristää vähän mun normaalivärikarttaa, joka todetusti koostuu lähinnä valkoinen-harmaa-mustasta.

Tuo kultaketju on Friis&Co.:n mallistoa. En ikinä uskonut ostavani heiltä mitään, vaikka Turussa pääasiassa (kohta taas) asunkin, koska asusteet eivät ole oikein mun tyylisiä. Monikerroksinen kultaketju saa inspiksensä Givenchyn näytöksestä. Ajattelin käyttää sen kanssa mm. aiemmin ostamiani hopeaketjuja...

Harmaat trikoot - noh, näistä on puhuttu :)

Tässä vielä perustaa inspikselle, olen niiiin rakastunut tuohon kulta- ja hopeaketjujen sekamelskaan!
Photobucket

2 kommenttia:

  1. Oih! Miksi musta olkaimeton mekko/toppi jäi rekkiin? Sehän on aivan ihastuttava päälläsi. Itse en laiskuuttani viitsinyt sitä sovittaa. Täytyypä mennä paikkaamaan tuo virhe. ;)

    VastaaPoista
  2. Hmmm, no se mekko vääntyili jotenkin ihmeellisesti mun päällä, muuten se olikin ihana! Toivottavasti se passaa sulle paremmin kuin mulle! :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.