maanantai 28. heinäkuuta 2008

Working girl?

Ajattelin kokeilla, jos niistä ostamistani Levi's 501-farkuista sittenkin olisi johonkin. Päällimmäisen ongelman näette heti ensimmäisestä kuvasta :D

midjan

Muuten sopisivat hyvin aivan plainin t-paidan kaveriksi. Lienee silti parasta, että laitan ne kiertoon tai ainakin kaapin pohjalle, jos vaikka laihtuisin niihin sopivaksi :)

Photobucket

Sorry laatu, käsittely vei osan, mutta aion vaihtaa tässä pikapuoliin sallivampaan blogipohjaan, alkaa ottaa päähän kuvien ikuinen muokkaaminen kapeammaksi ja kapeammaksi ja vieläkin kapeammaksi... aaaargh!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttävä kokonaisuus, mutta tiedän niin tuon perusleviksen nappiongelman (muutenhan nuo istuvat sun päällä just hyvin). "Yks mun kaveri" on joskus käyttänyt vintage-viisnollaykkosiä, jotka siis sopivat loistavasti kaikkialta muualta kuin putkivyötärön kohdalta, niin, että se vyötärönappi on auki, mutta vyönsolki peittää tämän detaljin... (Toimii, jos sepalus on nappikiinnitteinen)

    VastaaPoista
  2. Joo, tuo on nappikiinnitteinen, täytyy siis kokeilla tuota. Kiitos vinkistä! Aioin tehdä näistä shortsit, mutta jos vaikka innostuisin näitä pitämään päälläni ihan tällaisinaan... :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.