perjantai 25. heinäkuuta 2008

Trendiä kotiovelle

Aurora - puhelinmyynnin uhri. Suostuin juuri äsken, sen enempää harkitsematta, tilaamaan Trendi-lehden vuodeksi. Se maksoi vain jotain 35 €/vuosi!

Mut kun tarkemmin ajattelee, tykkäsin siitä viimeksi joskus 18-vuotiaana ja nykyään innostun lähinnä ruotsalaisesta tai brittiläisestä Ellestä. Ja vähän Voguesta. Myös Harper's Bazaaria kokeillut...

Onko Trendi edelleen yhtä huono kuin silloin kun lopetin sen tilaamisen (n. vuonna 2004)?

7 kommenttia:

 1. Trendi oli aivan surkea vielä vähän aikaa sitten ja suunittelin sen lopettamista. Annoin kuitenkin vielä yhdelle lehdelle mahdollisuuden, ja se olikin hyvä. Samoin kuin sen jälkeen ilmestyneetkin. Toivottavasti on jatkossakin, muuten lopetan tilauksen.

  VastaaPoista
 2. No, trendi ei oikein iske minuun mutta kyllä silloin tällöin voi olla ihan ok! Itsekin pidän Elle lehdestä enemmän, en kylläkään suomenkielisestä ja sitten Harper´s Bazar on myös kiva ja Vouge on kyllä vähän liian yliarvostettu! Voisin jatkaa kuinka pitkään vaan ja kertoa hyviä ja huonoja puolia lehdistä sillä itse olen jonkin sortin lehti addikti!:DD

  VastaaPoista
 3. Peru! Itse en jaksa Trendiä yhtään ellei parannu. Mieluummin ostan vaikka suomalaisen Ellen taikka ulkomaalaisen lehden. Oikeastaan luen pelkästään ulkolaisia lehtiä, koska saan niistä inspiraatiota toisin kuin suomalaiset plärää läpi. Vähän aikaa sitten ostin tarjouksesta Trendin ja selasin läpi n. 10 minuutissa, luen Iltasanomiakin ja hömppälehtiä kauemmin...Mutta tämäkin makukysymys tietty:). Britti Elle on noussut suosikiksi. ja ruotsalainen hyvä myös. Harmi kun täältä ei saa paria ulkolaista muotilehteä...

  VastaaPoista
 4. Omasta mielestäni Trendin taso on vähän noussut viime aikoina, mutta suomalaisista lehdistä luen säännöllisesti vain Oliviaa, jota kyllä susittelen muillekin.

  Kaikissa suomalaisissa naistenlehdissä, ja juurikin Trendissä, mua rassaavat ihmissuhde- etenkin seksiä käsittelevät jutut - OLKAA HILJAA PYYDÄN, en haluuu tietää! Olivia on tässä suhteessa fiksuin ja on siinä aika fiksut muotijututkin.

  VastaaPoista
 5. Lehden taso on noussut päätoimittajan vaihdon myötä. =)

  VastaaPoista
 6. No kaksi viimmeistä numeroa on kyllä olleet ihan kivoja juttuja sisältäviä lehtiä,olisiko taso nyt hieman noussut? Heinäkuun ja nyt elokuun lehti olivat kyllä hyviä.
  Mutta yleisesti lehti on vaan ok:n tasoinen :D Ja muuten ihme viime lehdessä ei tainnut olla yhtään mitään seksistä!

  VastaaPoista
 7. jenny: Toivotaan, että se olisi edes viihdyttävä, muuten taidan joutua ohjaamaan loput lehdet siskolle...! Muotilehdeksi en osaa sitä edes kutsua :D

  äppelblom: Mäkin pidän Ellestä eniten -enkä tosiaan suomalaisesta- mut muista lehdistä mulla on vähän kokemusta. Lehtiaddiktin apu vois olla tarpeen, kun en itse niistä paljon tiedä..! :)

  styledrop: Joo, en oikeastaan pidä Trendi-lehteä edes muotilehtenä, sen verran laaduttomia ne vaatteisiin liittyvät jutut ovat johonkin ulkomaalaisiin Elleihin verrattuna! Ohjaan tosiaan loput lehdet pikkusiskolle, jos alkaa ottaa päähän... :D

  sugar kane: Totta, viimeks kun luin Trendiä jossain kaverilla, niin ne ihmissuhteita/seksiä käsittelevät
  "reportaasit" ovat lähinnä kiusallisia. Ei sillä, että aihe olisi sinänsä huono, mutta toteutus on jotenkin... amatöörimäisen kiusallinen..?

  ragdoll: Hyvä Hyvä! Ehkä niitä sitten pystyy jo lukemaankin nykyään, toivotaan! :)

  lilya: Noooh, eihän tässä ihan kärkilehteä ole lähdetty hakemaankaan, mutta kun halvalla sai, niin ajattelin muka säästäväni jotain.. Toivottavasti hyvä linja jatkuu syksyllä! :)

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.