torstai 31. heinäkuuta 2008

Perusasu

En tosiaan ole ostanut mitään uutta vähään aikaan, kun tuntuu, etten ole tehnyt tuttavuutta kaikkien vaatteideni (niiden uusimpien) kanssa vielä tarpeeksi, jotta voisin jättää ne rauhassa lepäämään vaatekasan pohjimmaiseksi.
Tässä sitten yksi perusasu, jossa toppi ei mielestäni ole päässyt tarpeeksi päälleni. Farkkutakin olen jättänyt rauhaan toisista syistä, se on nimittäin liian iso. En oikein tiedä, miksi ostin sen in the first place...


Ihana kello (itsekehua?)
Photobucket

Laukku olisi passannut muuten hyvin mukaan, mutta kultaiset soljet eivät vain jotenkin kuulu tähän asuun. Täytyy käydä etsimässä joku uusi musta nahkalaukku -sellainen, joka sopii kouluun ja kaikkialle. En huokaile millekkään muulle niin kuin täydellisen laukun etsinnälle. Mun kriteerit ja mustien nahkalaukkujen tarjonta harvemmin kohtaavat...


-takki kirppis
-toppi H&M
-kengät Vagabond/Din Sko
-kello MoMA
-laukku Miu Miu

2 kommenttia:

  1. hei,h&m:llä oli ainakin tänään muutamiakin erilaisi mustia nahkalaukkuja. lisäksi olen jo pidemmän aikaa haikaillut lindexillä yhden täydellisyyttä hipova mustan,jättikokoisen laukun.
    tiedä miten hankalaa SEN OIKEAN löytäminen voi olla,joten nmä ihan vaan vinkkinä omaan metsästykseesi. (;

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä, käyn tsekkaamassa kun pyörähdän H&M:llä päin! Munkin pitäis vaan lähteä metsästämään eikä jäädä blogiin voivottelemaan, ettei sitä "kuitenkaan löydy".. :)

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.