perjantai 11. heinäkuuta 2008

Ostoksia


Tänään kävin vihdoin pyörimässä kaupungilla ja tarkistelemassa alennusmyyntien rippeitä. Ensin ihastuin Mangossa tähän söpöön pikku neuletakkiin, aion napsaista napin heti irti. Miten ihana farkkushortsien kanssa! Remppaseinä takana, don't mind...Ostin myös polvisukat, siltä varalta, että tulee kylmiä päiviä ja silti haluaa laittaa välttämättä esim. tähtimekon päälle ;)


Kallein ostokseni oli kuitenkin tämä mekko sinne huomisiin häihin. Ajattelin laittaa sen kaveriksi ne MbMJ-ballerinat ja äidin vanhan Palmroth-clutchin. Yritän saada paremman kuvan mekosta myöhemmin! Mekossa on tavallaan kaksi kerrosta, mutta yksi kangas. Helma taittuu uudelleen toiseksi kerrokseksi.


Harmittaa vain, etten ostanut H&M:ltä sellaista ruskeaa (keino)nahkaista punosvyötä, jota olen jo kauan katsellut suuren kauluspaidan pariksi. En tiedä mikä siinäkin oli, katsoin vain, että "jaa, tuossahan on sellainen vyö kuin etsin" ja kävelin eteenpäin. Täytyisi keskittyä enemmän shoppailuun :)

2 kommenttia:

  1. Jostain syystä mulla on ihan sama keskittymishäiriö shoppailun suhteen! Nään jotain ihanaa, mutten jaksa vaivautua sovittamaan/penkomaan/ihastumaan. Oon varmaan kipeä.

    VastaaPoista
  2. :D Joo, mulla on vielä se, että sitten murjotan kotona, et miksen sovittanut/ostanut ja on huomenna pakko palata kauppaan...

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.