sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Haaste taasen


Koska aion huomenna vasta palata päivän asuun, inspiraatioon ja toiveet-osioon yms., teen tänään vain haasteen jonka sain Riikalta. Haasteessa tuli kertoa joku kesän mieleen tuova asia, joka on nopea ja ilmainen toteuttaa. Yleensä pääsen kesäfiiliksiin vasta, kun otan ensimmäistä kertaa aurinkoa ko. kesänä, mutta mikäli säät eivät tätä salli, on kesä mahdollista aloittaa myös jäätelöllä ja kävelemällä ilman kenkiä. Näistäkin innostumiseen tarvitaan yleensä vähän aurinkoa tai edes lämpöä, mutta sietää toteuttaa myös viileämmälläkin!


Olin ottamassa aurinkoa nytkin hetken: vanhempana ja viisaampana rajoitan auringonottoa nykyään syistä, että 1) papurusketus ei ole mielestäni enää kaunista ja 2) iho kärsii. Niinpä viimeistelen värin feikkirusketuksella :)

(Nivea on ok, mulla oli ennen se Doven sävyttävä Summer Glow, joka ei ainakaan mun mielestä tehnyt ihosta mitään muuta kuin ällöttävän rasvaisen.)

EDIT: Niin siis, kaikista ennakkosuunnitelmista huolimatta en mennyt eilen Turkuun, vaan jäätiin Helsinkiin ja eksyttiin Kaivohuoneelle (!). Kyllä kyllä. Puolustukseni voin sanoa, että en ole koskaan käynyt siellä eikä valinta ollut lainkaan minun. Kiva terde siellä oli. Makeita kuvia tuli myös... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.