maanantai 14. heinäkuuta 2008

Eiliset

Anteeksi, olen bloggailut huonosti viikonloppuna, mutta lauantaina olivat tosiaan ne häät, jotka kestivät meidän osaltamme noin yhdeksään (plus ajomatka Helsinkiin), joten enpä sitten jaksanut enää alkaa pohtia minkäänlaista postausta. Varsinkin kun olin kastunut täysin (ballerinat pilalla!) ja väsynyt häiden kahvittomuuteen. Oikeasti, jos järjestää häät, niin tulee ottaa huomioon, että suurin osa täysikasvuisista ja varmaan nuoremmistakin on täysin kofeiiniriippuvaisia. Kaffe oli kyllä Moccamasteria, mutta se tarjoiltiin n. 3 tuntia ruoan ja leikkien jälkeen. Pinna pääsi hieman kiristymään.

Eilen kuitenkin kävin shoppailemassa ex tempore Itäkeskuksessa. Joo, Itäkeskuksessa. Heti perään kolme syytä, miksi Itäkeskuksessa halpashoppailu kannattaa:

1) Kaikki saman katon alla. Sateesta tai mistään muustakaan taivaalta tulevasta ei tarvitse välittää.
2) Useimmat trendifriikit shoppaavat keskustassa. Itäkeskuksessa peruspopula keskittyy toisentyylisiin vaatekappaleisiin, joten parhaista paloista on melkein aina kokoja jäljellä. (Huom. sanoin useimmat trendifriikit, en kaikki!)
3) Metromatkan päässä. Ok, no keskusta on kyllä melkein kävelymatkan päässä, mutta eipä tarvitse eviään rasittaa. 15 min. matkalla voi ihastella teollisesti muokattua ympäristöä.

Vasta-argumentteja keskustan puolesta voi tietty esittää, mutta Itäkeskus on aika lähelle halpisshoppailun mekka.

Tässä kuitenkin visiitin tulokset:

-korsetti H&M:ltä -sopii niiiin hyvin suuren kauluspaidan kanssa!
-rannekorut jostain kojusta (ette usko, kauanko näitä olen metsästänyt!)
-leikkihopeakorut GlitteristäNyt jatkan töitä, palailen illemmalla pohtimaan syksytrendejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.