tiistai 22. heinäkuuta 2008

The day I left my trousers home

Rakastan rikkonaisia sukkahousuja, aivan kuten Alexander Wangkin. Helppo match oli tietty poikaystävän rikkonainen villatakki ja korsetti, gladiaattorisandaalien kanssa lopputulos on enemmän tai vähemmän trashy.

trashy

detaljer

Like it?

Lisäksi tein toisenkin asun, mutta siitä ehkä lisää myöhemmin. Nyt mennään Skannon aleseen...


-korsetti H&M
-neuletakki I.T., Hong Kong
-gladiaattorisandaalit Din Sko

8 kommenttia:

 1. Päivän hölmöin kysymys, joka ei liity vaatteisiin, vaan vartaloosi. Mitäs mahdat harrastaa, kun olet noin hyvässä kunnossa? =)

  VastaaPoista
 2. ragdoll: Ohoh, kiitos, ei ollut hölmö kysymys :) Itse asiassa en ole juuri nyt harrastanut mitään, keväällä vielä juoksin lenkkiä ja kävin satunnaisesti salilla...

  kata: Kiitos!! :))

  VastaaPoista
 3. Laitoin rikkinäiset sukkahousut Ruisrockiin. Ajattelin syksymmällä käyttää useamminkin. Hauskaa, vaikka tuskin kaikkien mielestä...

  VastaaPoista
 4. styledrop: Mustakin tuntuu, että tää sukkahousujuttu jää mun vakiovarastoon joksikin aikaa, sen verran kivat ne on :) Ruisrockiin aika nappivalinta!

  VastaaPoista
 5. Hienosti toteutettu! jos ei ole tullut selväksi, tykkään tyylistäsi todella paljon, ja näköjään myös poikaystäväsi :)

  VastaaPoista
 6. ...siis pidän myös vaatteista, jotka löydät poikaystäväsi kaapista, joten hänelläkin lienee hyvä tyyli. On suomen kieli toisinaan hankala kapistus.

  VastaaPoista
 7. Kiitos! :) Ymmärsin kyllä -ja olen samaa mieltä, tyylikäshän hän on ;D

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.