keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Asos
Täytyy tunnustaa, etten ole ikinä tilannut mitään Asos.com:sta. Mutta nyt tekisi mieli! Nämähän ovat melkein kuin ne toiset Acnen kengät, jotka mulla meni (sandaalien lisäksi) sivu suun nuukaillessani väärään aikaan.
Enemmän kuvia täällä.

Mikähän siinäkin on, että kun on päättänyt yrittää säästää, niin juuri silloin iskee pakkomielle ostaa kaikenlaista, kaupat pursuilevat ihanuuksia ja rahaakin on aivan liian vähän kaiken ostamiseen? Ja silloin, kun kävelee melkein setelit kourassa kauppaan, ei löydä mitään edes sovittamisen arvoista.
Tänäänkin sain jonkun käsittämättömän halun käydä Nina'sissa (liike, jonne mua ei tulisi päästää), vaikka juuri eilen suunnittelin tulevaa kirppiskuukautta. Eli: mut voi bongata tänään neljän jälkeen Bulevardilta etenemässä puolijuoksua...

2 kommenttia:

  1. Hih, olet oikeassa tuosta säästämisestä vs. tuhlaamisesta. Mäkin olen nyt ihan rahaton, mutta vaikka mitä ihanaa olisi tarjolla!

    VastaaPoista
  2. Niin... mä en sitten voinut vastustaa vaan kävin shoppaamassa kaikenlaista turhaa :D Mitään ylimakeaa ei löytynyt; johtuiskohan siitä, että annoin itselleni luvan ostaa enkä yrittänyt säästää?

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.