keskiviikko 4. kesäkuuta 2008

Viva Emmaus!

Leimasin itseni työpaikan ovesta ulos jo ennen neljää tänään ja lähdin kohti Vallilan Emmausta. En ole varmaan ikinä käynyt kyseisellä kirpparilla, vaan olen tutustunut lähinnä UFFiin - ja sittemmin Fidaan täällä Helsingissä. Jumiuduin heti oviaukkoon 0,50 e:n tankoa selailemaan ja käteen tarttui Cacharelin paita. Siis what? 50 cnt, Cacharel?
Emmauksesta tuli välittömästi mun lempparikirppari. Vaikkei kyseinen kukkapaita lähtenytkään mukaan kotiin, löysin muutaman muun jutun.

Ekana musta laukku. Aivan basic, käy hyvin koristeettomien vaatteiden kanssa, sisään mahtuu kaikki tarvittava ja laukku on nahkaa.Maksihame, tai miksikä tätä nyt voisi sanoa. Ihana, Acnekukkainen ja joustava vyötärö=voi pitää vaikka mekkona. Mietinkin vain, pitäisikö tuo pätkäistä minihameeksi? Voisin tuntea oloni hieman kotoisemmaksi....
Lopuksi: Levi's-farkut, joista ajattelin ensin tehdä shortsit, mutta nyt alkaa pahasti näyttää siltä, että pidän ne ihan farkkuina, ovat mielestäni aika trendikkään näköiset...
Mitä mieltä olette, pitäisikö vain pätkäistä ja repiä Alexander Wang -tyyliin?

3 kommenttia:

  1. Mutta mitkä ovat nuo superihanat kenkäsi!

    VastaaPoista
  2. Mielestäni tuo kukkahame pitäisi lyhentää, jos ei miniksi, niin ainakin polvipituiseksi, sillä tuo tämänhetkinen pituus on epäedustava jaloillesi. Se ei ole varsinaisesti maxipituinen (eli osuu melkein maahan), vaan jää tuohon nilkkojen yläpuolelle... Eli lyhentämään vaan:)

    VastaaPoista
  3. Farkut jättäisin pitkiksi..

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.