perjantai 6. kesäkuuta 2008

Perus viikonloppu

Jee, jo kolme viikkoa ollut töissä eikä tunnu vielä pahalta. Se se on oikea ilonaihe, toinen on tietenkin palkkapäivä ensi perjantaina :) ... ja sitä seuraava hurja shoppailu!
Ollaan taas, kuten aina, menossa Turkuun viikonloppuna. Nyt tosin tulemme takaisin jo lauantaina, sillä lauantai-iltana on tuttujen valmistujaiset Suomenlinnassa, joihin täytyy osallistua.

Kokoilin jo toivelistaa ensi viikolle (siis perjantaille, kun tuhlaan heti koko palkkani ;))1. Olkihattu mustalla nauhalla. Tämä nyt on vain kesähattujen ykkönen. Löytyy Topshopista, mutta Suomessa täytynee keksiä joku korvike...

2. Surprise surprise!!

3. Pieni, nahkainen laukku. Nämä molemmat ovat Marc by Marc Jacobsilta, joka on oikein todennäköinen vaihtoehto, varsinkin jos pitää täysi hinta maksaa.

4. Kivipesty + farkku + hame. Enempää perusteluita ei kaivata.

"Matkustusasu" tässä. Näytän vähän joltain hassulta pikku mummolta villatakkeineni ja laukkuineni, mutta en saanut edelleenkään lainata miesten puvuntakkia. Mikä vääryys! (Villatakkikaan ei tosin ole ihan omani...)
kuvat: google, monkigirl.se, net-a-porter.com, mytheresa.com

2 kommenttia:

  1. Kiva hattu kuvassa, se on totta et Suomessa jonkun tietynlaisen hatun löytäminen on astetta hankalampaa kun ulkomailla... Sokoksella on aika paljon hattuja, sieltä ehkä kannattaisi yrittää.

    VastaaPoista
  2. nei: Kiitos vinkistä! Käväisen tässä joku päivä Sokoksella, kun ehdin kaupunkiin. Helsingissä pitäisi olla joku hattubaari-tyyppinen liike!

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.