torstai 5. kesäkuuta 2008

Hejs!


Har pratat svenska hela dagen, det är såååå dags att byta till finska... 

Tässä hyvinkin rentoutunut työasuni. Työpisteelläni ei toimi ilmastointi, joten pelkällä topilla ja hameellakin nousi hiki pintaan... Tietyt tädit kohottelivat vähän kulmiaan, kun minulla ei ollut sukkahousuja hameen kanssa. Vasta kotona työasun kuvattuani tulin ajatelleeksi, että tällaisena valkojalkaisena olisi ehkä muitakin syitä pitää sukkikset jalassa kuin jotkin ikivanhat siveellisyyssäännöt :)Sitten, aivan nurinkurisesti, toivon vähän kylmempää ilmaa, jotta pääsen pitämään näitä vaatteita. Olen todella ihastunut noihin kirppari-Leviksiin... En tiedä kuinka rumalta ne jonkun silmään näyttävät, mutta minä ja ruotsalaiset tiedämme, ettei Acne voi olla väärässä!
Todella piristävää pillifarkkujen voittomarssin jälkeen.Täytyy tosin myöntää, että saatan klipsaista nuo huomenna shortseiksi (olen niiiin kauan halunnut Leviksen farkkushortsit) ja ostaa sitten vastaavat Acnet tai etsiä uudet kirpparilta. Tämä on edelleen valtava dilemma...

Sit vielä, jos joku bongaa jossain Wayfarerin Clubmasterit niin mullekin saa kertoa. Tai ei, TÄYTYY kertoa!!Nyt syömään mansikoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.