sunnuntai 18. toukokuuta 2008

Tulokseton kirpparikierros


Olennainen näkyykin jo otsikosta: en jaksanut huonon sään takia lähteä Valtteriin ennen kahta, joten kaikki parhaat palat olivat menneet. Ei sen puoleen, olen jokseenkin huono kirpparishoppaaja joka tapauksessa.
Tässä kuitenkin päivän asu, pyydän anteeksi sekopäistä poseerausta, mutta joskus näinkin huono on se paras kuva. 
Ylimääräinen hurraa keltaisen valon riemuvoitolle kuvassa...Olen vähän pahalla tuulella tänään, sillä kesätyöt alkavat huomenna eikä oikein huvittaisi. Saatan postailla joskus työasujani, mutta ne ovat suht tylsiä. Nimimerkillä trendikkäät punaiset lakat lähtivät kynsistä tänään työn alkamisen takia.

4 kommenttia:

 1. Ihana asu! Valtteri on loistava kirppis :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos... Tiedän, Valtterissa on normaalisti paljonkin kiinnostavaa tavaraa, mutta tänään ei :/

  VastaaPoista
 3. olet ilmeisesti jossakin oikikseen liittyvissä kesätöissä? hrr, onko teillä kynsilakkaakin paheksuva dress code..? julmaa; olen sitä mieltä että toimistotyö jos mikä kaipaa väripilkkuja o_0 (tämä koko purkaus siis sillä oletuksella, että tosiaan olet moisissa töissä :D)

  VastaaPoista
 4. Heh, kommenttini bongattu... Ei, ei ole oikein mitään virallista dress codea kynsilakan suhteen, mutta luulenpa, ettei punainen kynsilakka silti anna fiksua vaikutelmaa kesätyöpaikassani :)) Poistin sen siis omasta tahdostani kyllä, voi olla että myöhemmin kesällä rohkaistun lakkaamaan punaiseksi uudelleen!

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.