lauantai 17. toukokuuta 2008

Resort 2009: Chanel ja Oscar de la Renta


Katselin tuossa huvikseni (kun en tässä karkkiähkyssä saa itseäni sängystä ylös) pari resort-showta. Näitähän on julkaisseet vasta Fendi, Chanel, Oscar de la Renta ja Christian Dior. Tässä siis pientä pinta-arviota ja minun silmääni osuneita huomioita.

Paloja Chanelin näytöksestä

 Kokoelmaa on kehuttu sen mm. maanläheisyyden vuoksi esimerkilliseksi resort-mallistoksi, mutta täytyy sanoa, ettei se mua mitenkään sävähdyttänyt. Joitain huomioita kuitenkin:

ensimmäisessä kuvassa oleva hippipanta ja batiikkivärjätty t-paita. Muutenkin hippityylisyys paistoi muutamassa asukokonaisuudessa läpi. Mukana myös raidallisia uimapukuja massiivisten korumäärien kera.

Seuraavassa kuvassa Chanelilta jo tutuksi tulleet höyhenet. 

Kolmas kuva... edelleen hippityyliä, mutta nämä kehutut farkut lentävät korkealta oman tyylitajuni yli. Eikä harmita, ainakaan vielä. Ehkä tällainen lumivärjäys (?) on tulossa takaisin?

Neljäs kuva varmaa, tyylikästä Chanelia. Nappasin kuvan mukaan, sillä hattu+jakku -yhdistelmä on kiehtonut minua viime aikoina!
________________________

Sitten hieman Oscar de la Rentaa


Tämä on De La Rentan itsensä mielestä erityisen hauska ja iloinen mallisto. Ilmeisesti hän tarkoittaa värejä, sillä hauskuutta ja erityistä luovuutta ei oikein mallistossa ole. Kokoelma on täynnä kauniita värejä, mutta vaatteiden mallit ovat konservatiivisia ja tavanomaisia... Väreistä sinapinkeltainen erityisesti silkissä on oikein kaunis. Muutenkin mallisto tavoittelee kai itämaista vivahdetta silkin runsaalla käytöllä (huom. catwalk-taustat).

Ensimmäisessä kuvassa mallistolle tyypillinen kuviomekko, näitä löytyi eri väreissä.

Toisessa kuvassa kyllä upea ja kauniin värinen mekko, mutta mitenkään omaperäinen se ei onnistu olemaan.

Pitsimekko sekä rusettivyö; we've seen this already. Sama pätee myös seuraavan kuvan paperbag waist -housuihin. 

Viidennen kuvan ratsastuskypärä olisi hauska yksityiskohta, jos Balenciaga ei olisi käyttänyt sitä jo pari vuotta sitten syysmallistossaan.

Eipä silti, kyllä vaatteet tietty minulle kelpaisivat, jos joku ne lahjoittaisi :)
Mitä mieltä te olette resort 2009:stä?

kuvat: style.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.