maanantai 26. toukokuuta 2008

Dagens


Oijoi, pelkään etten tästä pari viikkoa eteenpäin pystyehdi bloggamaan kuin ehkä kerran (arki)päivässä. Koko päivä on taas mennyt töissä ja sitten uudella asunnolla, jonne menen taas maalaamaan kohta. Kaupunkiin shoppaamaan ehdin vasta keskiviikkona! Apua ;)

Tässä kuitenkin asuni, jota en siis käyttänyt töissä, mutta nyt on taas päällä, kun lähden keskustaan asunnolle.Lisäksi yksi juttu, jonka löysin Turun kaapista. Käyttämätön Cacharelin toppi, joka ei mahdu päälleni. Ostin sen hieman alesokeana sovittamatta (??!!?), mutta hintaa oli silti reilusti. Arvatkaa harmittiko kotona.
En ole raaskinut tähän mennessä luopua siitä, vaikka ranskan 34 ei vaan mene päälle ja tuskin ikinä tulee menemään. Mitä teen?? Oli kyllä varmaan tyhmin ostos ikinä...Paremmin en saa lappuja valitettavasti näkymään, mutta se ei kai ole ihan pointtikaan. Silittämättömyys taas johtuu laiskuudesta :)

2 kommenttia:

  1. söpö päivän asu ja harmi tuon topin kanssa, niin kaunis. mulla on myös vaatehuone täynnä vaatteita, jotka ei vaan mahdu päälle ainakaan niin että näyttäisi hyvältä, tosi inhottavaa kun kaikesta ei silti raaskisi luopua...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mullakin on ties mitä just laput kiinni kaapissa ton koko-ongelman takia. Uskon kai epärealistisesti, että laihdun tästä rankasti :D

    VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.