sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

Eiliset

Oops, miten paljon olenkaan tuhlaillut tällä viikolla, ja vappu on vasta tulossa! Tämän päivän kirpparikierroksen jälkeen yritän olla ostamatta mitään ainakaan viikkoon. 
Tosin maanantaina tai tiistaina tulisi hakea Visa-korttini pankista, joten... :)

Tässä joka tapauksessa eiliset ostokset: Paita Beamhillista, merkkiä Motel (neverheard?) jaAurinkolasit GinaTricotista, hämäävästi Beamhillin kassin päällä kuvattuina.
GinaTricotissa oli muuten maailman surkeinta palvelua kassalla, kassa ei edes tervehtinyt, hymystä puhumattakaan ja alkoi repiä jo seuraavan asiakkaan ostoksia kassalle ennen kuin ehdin alta pois! Mitä halvempi kauppa, sitä surkeammat asiakaspalvelutaidot? Enkä edes haluaisi kuin ystävällisen tervehdyksen ja hitusen kärsivällisyyttä...

4 kommenttia:

 1. Hieno tuo huulipunapaita! Tällä tytöllä menossa mieletön vimma shopata teeppareita hauskoilla printeillä 8)

  VastaaPoista
 2. Ei taida olla aina siitä kiinni kuinka halpoja tuotteita myydään, itse erehdyin kerran hieman esim.Seppälää kalliimpia vaatteita myyvään liikkeeseen. Olin etsimässä juhlapukua, ja pitkänpitkän aikaa pyörin ystäväni kanssa kaupassa, ilman että yksikään myyjistä edes tervehti saati tarjonnut apua. Myyjät seisoivat ja juttelivat keskenään. Yritin ottaa katsekontaktia moneen kertaan mutta ainoa mitä sain oli ylimieleinen mulkaisu. Sanoin ystävälleni kovaan äänen että poistutaan täältä, ja mennään liikkeeseen jossa saan apua ja jossa edes asiakasta tervehditään. Olisin toki voinut pyytää apua mutten niiden mulkaisujen jälkeen halunnut kyseisestä paikasta mitään.

  VastaaPoista
 3. bren: kiitos, mäkin olen etsinyt kesäksi täydellistä valkoista t-paitaa... Onneksi yksi aika hyvä löytyi nyt! :)

  jjjjj: Kiitos kiitos :))

  jenny: Niin, joskus tuntuu, että myyjät ovat niiiin itsetietoisia siitä, missä liikkeessä työskentelevät, etteivät jaksa huomioida asiakasta ennen kuin itse menee kyselemään ja näyttää todella "ostoaikeiselta"... Todella tympeää, ei usein tule kyllä sitten ostettuakaan mitään niistä liikkeistä.

  VastaaPoista

Otathan kommentoidessasi huomioon, että kommentteja hyväksytään/ei hyväksytä blogin kirjoittajan harkinnan mukaan.